Магистрала Тракия вече с 32 км повече

Радостна новина вирее на българска земя от 1 юли насам. Като малки деца или развълнувани абитуриенти, с грейнали лица и нестихващи усмивки се радват хора надлъж и нашир. Всички сме озарени от видимото развитие на инфраструктурата в страната и чакаме с нетърпение достигането на следващите висоти … вероятно при един следващ мандат. Трябва да се остави „малко” работа и за тогава.

Но както и да е. Да не помръчаваме хубавия момент. По публикувани данни магистралата е удължена с 31.80 км., което е струвало на държавата и Кохезионния фонд на Европейския съюз чрез Оперативна програма “Транспорт” 2007-2013 г. – 137 868 000 лева.” Следват пускането в експлоатация на Лот 3 (Нова Загора – Ямбол) и Лот 4 (Ямбол – Карнобат), съответно към края на септември 2012 г. и началото на 2013 г.

Стискаме палци нещата да се случват по план, защото е крайно време и защото още много пътища чакат нужното внимание. А Вие не забравяйте да не карайте пили, където и да се намирате.

This entry was posted in Blog, drink and drive and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>