Сред природата

Време е за прохладни и разтоварващи, положително зареждащи и мотивиращи планински разходки. Дори ако сте заточени на софийска земя, в тесния офис, сред опианени от жегата мушици и колеги, не забравяйте, че Витоша е само на половин час разстояние и може да се достигне по всяко време и от всяко място. А там прохладата е така осезаема и облагородяваща. Чудесен избор за кратка почивка след работния ден или съботно-неделен планински туризъм.

Една приятна разходка може да бъде съчетана с вкусно похапване в намиращите се в подножието заведения. Редица известни ресторанти в Симеоново, Драгалевци и Бояна са на ваше разположение. Красивите и панорамни гледки могат да бъдат придружени от качествени ястия и студени напитки. За прибирането до дома Ви не се притеснявайте – Zavedenia drink and drive обслужват и по-далечни дестинации, а именно около град София.

This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>