За Дринк енд драйв

За Дринк енд драйвЗа Дринк енд драйв Може да говорим много. Фирмата е основана през 2008 година и сме едни от първите, които предлагат услугата дринк енд драйв на българския пазар. За този период успяхме да се наложим и да се задържим като една от водещите компании в бранша.
В Lucky Drive разполагаме с добре обучени и опитни шофьори, по всяко време на денонощието.

Ние знаем, че всеки има нужда да се забавлява и да разпусне с една или повече напитки. Защо на края на вечерта трябва да се притеснявате, че ако се качите в колата пил излагате на риск толкова много неща – живота си, живота на другите, шофьорската си книжка, автомобила си…?

Компанията беше създадена, за да ви спести всички тези притеснения и неудобства, без да трябва да се лишавате от развлеченията и любимите си напитки. Така че, вие се погрижете за себе си. Вие пиете, ние караме!

Ние можем да ви предложим професионален Drink and Drive шофьор, който да прибере безпроблемното вас и вашия автомобил по всяко едно време на денонощието, от всяка една точка на София и околностите… или да Ви закара на следващата желана спирка 😉

За Дринк енд драйв заявка може да направите на тел. 0884 116464 или 0878 736324


Съответно ще получите името на персоналния ви шофьор. Моля уверете се, че давате ключовете за автомобила си само на човек, който е официален представител на фирмата (носи разпознаваеми дрехи, има партньор и е запознат с вашия случай, модел кола и т.н.).

Защо да ползваме услугата Drink and Drive?

  • Безопасност – да караш пил е опасно не само за теб, но и за твоите близки и всички участници в движението. Бъди отговорен – не карай пил!
  • Спазване на закона – наказанията и глобите за шофиране в нетрезво състояние са сериозни. Спести си неприятносите и ни повикай!
  • Удобство –  прибираш се в комфорта на собствения си автомобил с професионален шофьор, който спазва ограниченията и  се съобразява с твоите изисквания.
  • Достъпност –  услугата drink and drive няма да струва повече от проблемите ти с полицаите. Възползвайки се от нея, си гарантираш сигурност и комфорт на придвижване в столицата. Може да изчислиш курса предварително, използвай приложението…