Трифон Зарезан също не кара пил

0 Comments

Един популярен и винаги честван празник наближава – Трифон Зарезан. Този ден характеризираме с шумни забавления, отпускане на настроението и многоооо алкохол … под всякакви форми.  Обикновено се събираме с приятели в големи компании и наваксваме всеки пропуснат момент заедно.

Други свързват 14 февруари с Деня на Влюбените. Много обич и романтика се лее по улиците в този ден. Павильоните са затрупани с розови сърца, бели плюшени мечета и червени рози. Какво ви остава друго освен да полеете всичко това както подобава – с розови коктейли с бели сламки и червени черешки. Трифон Зарезан не кара пил!

Във всички случаи е прието, според българската традиция, да посрещаме празниците с чаша в ръка. И лошо няма в това. Освен, ако неосъзнаваме, че алкохолът създава весела обстановка, но за сметка на рационалното ни поведение. Тази година тези хубави празници са през седмицата и организацията им може да е набързо или в последния момент. Това не означава, че в края на вечерта качването ви зад волана е оправдано или приемливо. Изкушението да се прибера с колата, защото е по-лесно, защото утре съм на работа или защото трябва да плащам синя зона не бива да взима превес. Никой не бива да кара пил!

Обадете ни се. Ние сме насреща, за да гарантираме благополучен завършек на празничната вечер. Don’t Drink and Drive – call 0878 736 324