Don’t Drink and Drive предупреждава

0 Comments

Drink and Drive предупреждава: предстоящите празниците са, за да ни носят радост, а не непредвидени неприятности

Don’t Drink and Drive: Не само по празниците, ами по принцип излизането с приятели и близки, срещите след работа и през уикенда са винаги в дневния ни ред. Когато сме с шофори, обаче, не трябва да забравяме правилата на пътя, както и абсолютно човешките правила. И ако в обикновения делник може да се въздържим от вечерното питие, то по време на празници е в пъти по-трудно: всички са весели и безгрижни, радостни и в настроние за веселие.

Това е приятен, но и хлъзгав път. Нито празниците, нито застраховката могат да ни направят неуязвими на автомобилното платно. А пък да си прекарваме празниците в чакане на КАТ или на легло в болницата не е оферта.

Don't Drink and Drive SofiaЗатова помислете преди да се качите зад волана пили алкохол. Обадете се на Drink and Drive, за положителен завършек на деня Ви. За да сте спокойни и сигурни, че няма да пропилеете времето и здравето си за глупости. Глупости, които всеки ден костват стотици пари, животи, бъдеще.

Екипът на дринк енд драйв Ви пожелава безаварийно пътуване и незабравими празници, сред близки и обичани хора, сред добро настроение и Коледни изненади.

Бъдете здрави и разумни и през новата година. Понякога в живота ни се случват непредвидени обстоятелства, понякога сами се бутаме в тях. Дано занапред сме по-мъдри, по-малко агресивни на пътя и повече ценящи живота – своя и на другите. Don’t Drink and Drive