Здравейте абитуриенти!

С настъпването на пролетта и съживяването на природата, предстоят промени и в живота на младото поколение. Учениците вече са абитуриенти и нови възможности се разкриват пред тях. Всеки ще поеме по различен път, но преди това е време за купон!

Абитуриентските балове са неразделна част от купона покрай завършването на гимназия и преминаване към следващия етап в живота. Споменът от невероятното мероприятие остава за цял живот.  Ние от Don’t Drink and Drive ще се погрижим той да е изцяло положителен – без проблеми по пътя, без изненади и закъснения.

Някой от абитуриентите са вече шофьори, но без опит и подготовка. А и истинският празник заслужава да бъде полят! Оставете на нас грижата за Вашите гости и роднини, дошли със собствени автомобили. Те ще бъдат грижливо откарани до всяка точка в София и околностите. Колкото до самите абитуриенти – може да разчитате за безпроблемното им и навременно придвижване от заведение до заведение в София и околностите.

Neurontin

This entry was posted in Blog, drink and drive and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>