За Нас

Фирмата е основана през 2008 година и сме едни от първите, които предлагат услугата дринк енд драйв на българския пазар. За този период успяхме да се наложим и да се задържим като една от водещите компании в бранша.
В Lucky Drive разполагаме с добре обучени и опитни шофьори по всяко време на денонощието.

Нашата цел е  както да предоставяме качествени услуги на клиенти ни, така и да полуляризираме самата услугата Дринк енд Драйв в София, а и в цяла България. Искаме да покажем на хората, че има алтернатива и не трябва да рискуват необмислено своя живот, на близките си и на всички участници на пътя.

Отнасяме се изключително сериозно към нашата работа и вярваме, че може да допринесем за редуцирането на катастрофите и нещастните случаи по пътищата, причинени от шофирането след употреба на алкохол.

Защо да ползваме услугата Drink and Drive?

  • Безопасност – да караш пил е опасно не само за теб, но и за твоите близки и всички участници на пътя. Бъди отговорен – не карай пил!
  • Спазване на закона – наказанията и глобите за шофиране в нетрезво състояние са сериозни. Спести си неприятносите и ни повикай!
  • Удобство –  прибираш се в комфорта на собствения си автомобил с професионален шофьор, който спазва ограниченията и  се съобразява с твоите изисквания.
  • Достъпност –  услугата drink and drive няма да струва повече от проблемите ти с полицаите. Възползвайки се от нея, си гарантираш сигурност и комфорт на придвижване в столицата. Може да изчислиш курса предварително, използвай приложението Изчисли курса