За Дринк енд драйв

За Дринк енд драйвЗа Дринк енд драйв Може да говорим много. Фирмата е основана през 2008 година и сме едни от първите, които предлагат услугата дринк енд драйв на българския пазар. За този период успяхме да се наложим и да се задържим като една от водещите компании в бранша.
В Lucky Drive разполагаме с добре обучени и опитни шофьори, по всяко време на денонощието.

Ние знаем, че всеки има нужда да се забавлява и да разпусне с една или повече напитки. Защо на края на вечерта трябва да се притеснявате, че ако се качите в колата пил излагате на риск толкова много неща – живота си, живота на другите, шофьорската си книжка, автомобила си…?

Компанията беше създадена, за да ви спести всички тези притеснения и неудобства, без да трябва да се лишавате от развлеченията и любимите си напитки. Така че, вие се погрижете за себе си. Вие пиете, ние караме!

Ние можем да ви предложим професионален Drink and Drive шофьор, който да прибере безпроблемното вас и вашия автомобил по всяко едно време на денонощието, от всяка една точка на София и околностите… или да Ви закара на следващата желана спирка 😉

За Дринк енд драйв заявка може да използвате следните телефони: 0884 116464 или 0878 736324

 

Съответно ще получите името на персоналния ви шофьор. Моля, уверете се, че давате ключовете за автомобила си само на човек, който е официален представител на фирмата (носи разпознаваеми дрехи, има партньор и е запознат с вашия случай, модел кола и т.н.).

Защо да ползваме услугата Drink and Drive?

  • Безопасност – да караш пил е безотговорно и опасно не само за човека зад волана, но и за неговите спътници и всички участници в движението. Бъди отговорен – не карай пил!
  • Спазване на закона – глобите, проблемите и санкциите за шофиране в нетрезво състояние са сериозни. Спести си тревогите и ни повикай!
  • Удобство –  прибираш се в комфорта на любимия си автомобил съссъдействието на професионален шофьор, съобразяващ се с Вашите изисквания.
  • Достъпност –  услугата drink and drive е за предпочитане пред разправиите с полицаите. Доверете се на опитът и познанието на фирмата, която ще подсигури спокойствие и комфорт на придвижване в София. Може да изчислиш курса предварително, използвай приложението…