Контакти

Don't drink and drive, Контакти

Drink and Drive DnDbg на Вашите услуги!

Не поставяйте в опасност живота на себе си и другите около Вас!

Не излагайте на риск своите документи. Не рискувайте – ние сме тук, за да помогнем! Drink and Drive са вашите надеждни партньори, когато не е подходящо да поемете волана на автомобила си.
Ще Ви доставим до желаното място с вашата кола, безопасно и навреме! Нашата основна цел е да предоставим достъпна алтернатива за шофиране под влияние на алкохол. Сега можете да се забавлявате отговорно, без стреса да поставяте себе си и другите в опасност. Шофирането след употреба на алкохол е една от основните причини за произшествия на пътя. Тази практика не само застрашава живота на водачите, но и на всички около тях – пътници, пешеходци и други.

DNDbg Drink and Drive са вашите надеждни шофьори

Не рискувайте книжката и талона си, когато не е редно да управлявате автомобила си. Ще Ви закараме на желаното място с личната Ви кола безаварийно и навреме! Основната идея на нашия бизнес е да осигурим достъпна алтернатива за шофиране под влияние на алкохол. Сега можете да се забавлявате по един отговорен начин, без да се притеснявате, че ще изложите на риск себе си и други хора.
Като спазваме законите и взимаме отговорни решения, можем значително да намалим риска от инциденти и да осигурим по-безопасна среда за всички участници в движението. Не забравяйте, че единственото правилно решение след употреба на алкохол е да не се качвате зад волана. Вашата безопасност и безопасността на околните зависят от това. Ако знаете, че ще пиете, организирайте алтернативен транспорт – такси, обществен транспорт или се свържете с момчетата от DnDbg – drink and drive, Sofia.

Обадете ни се на  0884 11 64 64 / 0878 73 63 24

Или ни пишете на contact (@) dndbg.com

https://dndbg.com/

https://luckydrive.bg/

Drink and Drive Facebook